Mijn werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we bekijken of er een wederzijdse klik is om samen te gaan werken. Na het kennismakingsgesprek krijg je alle tijd om een weloverwogen beslissing te nemen. Je hoeft dus niet direct in het gesprek al te beslissen of je verder wil gaan met mij. Sterker nog, ik druk mijn cliënten vaak op het hart dat ze goed naar hun gevoel moeten luisteren.

Een sessie duurt één uur tot anderhalf uur. In principe is mijn manier van coaching een kortdurend traject, waarbij 4 tot 6 sessies meestal tot resultaat en zeker tot inzicht leiden. Heb je minder of meer sessies nodig om je doel(en) te bereiken, dan is dit mogelijk. Je zit nergens aan vast. Soms wordt na het traject bijvoorbeeld gebruik gemaakt van onderhoudsgesprekken om scherp te blijven op je ontwikkeling en groei. Er zijn ook coachvragen die in 1 brainstormsessie opgelost kunnen worden.

Afspraken kunnen overdag, ‘s avonds of in het weekend (zaterdag) worden gemaakt. 

Gedurende het gehele traject ondersteun ik je tussen de sessies in door middel van mail/telefoon en/of WhatsApp support.

Interesse?

Neem contact op met mij. Dat kan door te bellen of te appen naar 06–22297117. Je kan ook mailen naar conchi@cfrcoaching.nl als je dat prettiger vindt. We overleggen dan of coaching met mij het juiste antwoord is op jouw vraag. Bovendien leer je mij ook meteen kennen. Dit gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend en kosteloos.

Ik maak graag kennis met jou om te onderzoeken hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en/of uit jouw medewerkers. En als blijkt dat een andere aanpak beter bij jouw situatie past, dan denk ik graag met jou mee over een alternatief.

Vergoeding

Coaching is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Bovenal een investering in jezelf. Omdat iedereen anders is maak ik graag een offerte op maat. Ik wil coaching voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Daarom houd ik graag rekening met jouw financiële daadkracht. Ik hanteer zo nodig aangepaste tarieven, afhankelijk van je inkomen en situatie. Informeer vooral naar de mogelijkheden. Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen.  

Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever het traject vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling of ziekteverzuim-preventie. Informeer bij HRM of bij de arboarts naar de mogelijkheden.

Ook worden regelmatig persoonlijke opleidingsbudgetten ingezet voor een coachingstraject.

Gediplomeerd coach met +10 jaar ervaring

Naast een opleiding tot professioneel coach*, heb ik de training Human Profiling®** gevolgd.

Daarnaast maak ik deel uit van een zogenaamde intervisiegroep. Dit is een groep met collega coaches waarin we regelmatig elkaars ervaringen delen om onszelf continu te kunnen blijven ontwikkelen. Hierin kijken we ook kritisch naar elkaars functioneren zodoende als coach te kunnen blijven groeien.

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van beroepscoaches NOBCO.

*Officieel geaccrediteerd door de NOBCO en St!R

**Human Profiling® for Professionals | IC}U