Te midden van de moeilijkheid
ligt de mogelijkheid

We houden graag vast aan onze eigen mening over een situatie en staan niet altijd open voor andermans belangen en meningen. Dit kan voor misverstanden zorgen en in sommige gevallen voor een conflict.

Als het uitgangspunt is om een oplossing te vinden voor het probleem, de kwestie, het conflict; dan kan ik daarbij helpen. Uiteraard ben ik onpartijdig en heb ik geen enkel belang bij de inhoud van de oplossing. Mijn enige belang is dát er een oplossing komt.

In een informele setting zoeken wij samen constructief naar mogelijkheden om te komen tot de gewenste gezamenlijke oplossingen. Met gebruik van verschillende technieken en mijn ervaring ondersteun ik beide partijen om te komen tot de gewenste oplossing. Tevens toets ik hoe haalbaar de oplossingen zijn en of die gaan werken in de praktijk.

Belangrijk is dat beide partijen het beste, wederzijds aanvaardbare, toekomstperspectief krijgen.

Na een succesvolle mediation zijn beide partijen in staat om de relatie met de ander te behouden of goed af te sluiten. Bijvoorbeeld omdat de partijen moeten blijven samenwerken. 

Wat zeggen anderen?

Conchi heeft mijn beeld over coaches en mediation veranderd

Het mediation traject dat door Conchi is begeleid heb ik als positief ervaren. Het positieve zit in haar directe aanpak, scherpe wijze van luisteren en observeren van mensen. Het heeft mijn beeld over coaches en mediation trajecten in positieve zin veranderd. Van wantrouwen in coaching naar vertrouwen hebben in haar wijze van coaching. Conchi is een coach die ik iedereen aanbeveel die graag verder wil komen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeltraject. Muchas gracias Conchi!

BB, Rotterdam

Dit vak is gemaakt voor mensen zoals Conchi!

Conchi is zeer doortastend in haar aanpak. Ik voelde mij veilig genoeg om mijn verhaal te kunnen vertellen. Ze luistert goed en onthoudt alles; streng, rechtvaardig en motiverend op de juiste momenten.

JS, Rotterdam