Wat zeggen anderen over mij?

Om de kwaliteit van mijn service constant te kunnen monitoren vraag ik mijn coachees na afloop van het coachtraject een evaluatieformulier invullen. Op dit formulier kunnen de coachees mij beoordelen op verschillende competenties,

Mijn coachees waarderen het werken met mij met een 8,9.

Op deze pagina vind je een greep uit de beoordelingen/ervaringen terug die ik in de loop der tijd heb ontvangen. Om de privacy van mijn coachees te waarborgen maak ik slechts gebruik van initialen en woonplaats.

Direct, doelgericht, geen schaamte, open

Ondanks dat mijn coachvraag helder was, wist Conchi andere onderliggende belemmeringen aan de oppervlakte te krijgen. Dit was precies wat ik op dat moment nodig had.

IO, Rotterdam

Een echte Prof!

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Conchi. Zij is een ervaren coach die accuraat luistert naar wat er gezegd en niet gezegd wordt. Hierdoor kwamen wij snel tot de kern!

NA, Rotterdam

Van onduidelijk probleem naar oplossing!

Conchi heeft een prettige persoonlijkheid waardoor ik me erg op mijn gemak heb gevoeld bij haar. Ondanks dat ik binnen kwam met een voor mij onduidelijk probleem, wist Conchi dit goed voor mij op te helderen. Dankzij haar gevoel van inzicht en luisterend vermogen, wist zij mij de praktische tools te geven die ik nodig had om dit probleem op te kunnen lossen.

AvdZ, Rotterdam

Ik sta nu zo anders in het leven!

Ik sta nu anders in het leven. Rustiger, vrijer en communicatief sterker dan eerst. Jij hebt mij laten zien hoe het anders kan, heel fijn!

JM, Rotterdam

Een dikke 10!

Conchi heeft alle facetten in huis van een goede en fijne coach, waarbij vertrouwen geven het belangrijkst is, in combinatie met een sterke persoonlijkheid die kan inspireren en motiveren. Conchi heeft mij handvaten gegeven die ik constant kan toepassen in de praktijk zodat ik in balans ben en blijf vanuit mijn eigen ik.

EF, Rotterdam

Uitdagend, stimulerend, waardevol en vooral zinvol!

Conchi heeft voor mij een prettige directe aanpak die stemt en dwingt tot nadenken. De handvaten die ik kreeg aangereikt, ga ik toepassen in de praktijk.

BP, Rotterdam

I’m in control again!

Conchi spiegelt, vraagt door en velt geen enkel oordeel. Er was meteen een klik, erg belangrijk. Vanwege deze aanpak handel ik wezenlijk anders in bepaalde situaties of denk ik er anders over na. Ik ben dieper tot mezelf gaan doordringen,  voelen en gaan ervaren wat of wie mij wel of niet beweegt.

MK, Rotterdam

Een dikke 9!

Conchi heeft me geholpen een goed beeld over mijn twijfels te vormen en heeft me geleerd om mezelf eens van een andere kant te bekijken.egt.

CW, Rotterdam

Dit vak is gemaakt voor mensen zoals Conchi!

Conchi is zeer doortastend in haar aanpak. Ik voelde mij veilig genoeg om mijn verhaal te kunnen vertellen. Ze luistert goed en onthoudt alles; streng, rechtvaardig en motiverend op de juiste momenten.

JS, Rotterdam

Conchi is integer en legt de vinger op de juiste plek

Mijn doelstelling was van reactief naar proactief gedrag bewegen, dit is volledig gelukt. Ik ben gegroeid en ik heb de juiste handvaten ontvangen en meteen ingezet om nog beter te presteren. Conchi is open, helder en direct, ik kijk terug op een mooi coachingstraject.

IvL, Rotterdam

Straight to the point, eerlijk, warm en straalt positiviteit uit

Lekker direct, advies en opdrachten zijn goed en persoonlijk afgesteld. GROOT plus punt. Als ik kijk hoeveel het mij heeft geholpen in deze korte tijd; Ik ben gegroeid, ik kom voor mezelf op en ik heb het gevoel dat ik het ook verdien. Een andere aanpak dan wat ik gewend was, een eye opening. Ik heb enorm genoten en geleerd.

MB, Rotterdam

Doortastend

Ik heb bewondering voor hoeveelheid energie die Conchi steekt in een coachsessie. Conchi staat ook buiten de sessies om altijd klaar om te helpen. Tussen de sessies door stuurt Conchi berichten die niet alleen verhelderend zijn maar tot denken aanzetten. Coachen heeft mij heel veel gebracht, ik ben voor mezelf durven gaan staan en dat is een groot cadeau. Een top vrouw!

SdL, Rotterdam

Een zeer betrokken en capabele coach

Conchi heeft een directe aanpak en is in staat om heel snel tot de kern van het probleem te komen en daar concrete coaching op te geven. Haar warme persoonlijkheid wekt vertrouwen op waardoor het makkelijk praten is ondanks dat zij mij af en toe een confronterende spiegel voorhield. Conchi werkt snel en gericht naar een doel toe zonder enig zweverigheid. Het bijhouden van een logboek en de berichten tussendoor, hebben mij geholpen bij de bewustwording van wat ik wel en niet wil en kan. Bovendien had ik direct veel aan de handvatten die ik meekreeg. Deze zijn erg praktisch en meteen toe te passen.

SG, Rotterdam