Coaching on the job &
Heisessies

Leidinggevenden en managers dragen de verantwoordelijkheid voor het geluk en welzijn van hun medewerkers. Los van alle beslissingen die zij dagelijks moeten maken. Dat is topsport.

Binnen de topsport is het heel gewoon om een coach in de arm te nemen ter begeleiding. De manager wil zichzelf en het team optimaal neerzetten in ‘het veld’ en kan daar vaak een paar extra ogen goed bij gebruiken.

Coaching on the job

Managers weten mij vaak te vinden als sparringpartner en klankbord. Om hun ideeën door te spreken en te ontwikkelen. Over het algemeen betreffen dit onderwerpen die zich buiten de core-activiteiten van het bedrijf bevinden (zoals vakspecialisme, sales, e.d.). Ik word ingezet om actief te helpen en ondersteunen op de menselijke aspecten waar ieder bedrijf, ongeacht haar sector, mee te maken heeft. Onderwerpen die managers met mij behandelen hebben bijvoorbeeld betrekking tot teams, ambities en werk-privé balans.

Ook zetten leidinggevenden mij in wanneer ze zien dat een medewerker ondersteuning kan gebruiken. Dit kan gaan om werkgerelateerde knelpunten, maar ook om persoonlijke zaken die effect kunnen hebben op het werk. Het is belangrijk dat een medewerker op tijd aandacht krijgt, omdat het risico op uitval op de loer ligt.

Heisessies gericht op concrete actie

Verder schakelen managers mij in om heisessies bij te wonen en/of te begeleiden. Heisessies vervallen vaak, onbedoeld, in eindeloze discussies en in grote dromen die na afloop weer worden opgeborgen. Tijdens de sessies help ik de manager(s) en/of het team om het vooropgestelde doel te verwezenlijken, concrete plannen uiteen te zetten en de dag af te sluiten met direct bruikbare resultaten.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Ik maak graag kennis met jou om te onderzoeken hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en/of uit jouw medewerkers.

Wat zeggen anderen?

Heisessies die de kern raken en eindigen met direct bruikbare resultaten!

De gemiddelde heidag geeft je de optie om af en toe “uit” te gaan. Bij Conchi krijg je deze kans niet waardoor de informatie- en kennisdichtheid heel hoog is en blijft. Afgewisseld met humor zorgt ze ervoor dat je snel tot de kern komt. Het verschil met andere heisessies die ik heb meegemaakt is dat je dankzij Conchi de dag afsluit met direct bruikbare resultaten en dat ze na de heidag doorpakt en ons helpt door te gaan met de ingezette weg.

BA, Hogeschool Rotterdam, Rotterdam

Een echte Prof!

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Conchi. Zij is een ervaren coach die accuraat luistert naar wat er gezegd en niet gezegd wordt. Hierdoor kwamen wij snel tot de kern!

NA, Rotterdam