We beginnen met een kennismakingsgesprek. Wij bespreken dan de onderwerpen waarmee jij aan het werk wilt/waar jij aan wilt werken. Vervolgens bepalen wij samen de stappen van het coachtraject. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur.

Gemiddeld omvat een coachingstraject vijf tot acht gesprekken van één tot maximaal anderhalf uur. De gesprekken zullen plaatsvinden om de drie weken (of eerder indien wenselijk). Alles wat besproken wordt, blijft vertrouwelijk.

Gesprekken vinden plaats in jouw eigen vertrouwde huiselijke omgeving. Wil je liever naar mij toekomen, dan kan dit ook, je bent van harte welkom. Ook in dit geval vinden de gesprekken plaats in een huiselijke omgeving, dit vanwege de vertrouwelijke en ontspannen sfeer die dan ontstaat. Het is niet ongebruikelijk om gesprekken te voeren tijdens een wandeling in het bos.

Je mag verwachten van mij als coach dat ik er alles aan ga doen om je weer in je kracht te zetten, om je richting te helpen geven en stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Met veel persoonlijke aandacht halen wij samen het beste in jou naar boven.