Weten wanneer los te laten is wijsheid. Dit doen is moed!

Een echtscheiding, ontslag, verlies van een dierbare zijn ingrijpende gebeurtenissen en heeft diepgaande gevolgen. Je zelfvertrouwen en effectiviteit nemen significant af. Moeilijkheden overkomen iedereen, alleen jij kan de keuze maken hoe er mee om te gaan. In gesprek met jou kijken we naar wat jij nodig hebt, je diepere wensen en emoties worden blootgelegd. Ieder mens is uniek en daarom vraagt iedere situatie om een unieke -op jou aangepaste- aanpak.

Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die voor jou het meest wenselijk is. Door met mij op je gedrag en gedachten te reflecteren, neemt je zelfvertrouwen en effectiviteit toe.

Het coaching traject is een reis die we samen maken en waarin je hard aan het werk wordt gezet door mij. Mentaal diep spitten naar de do’s en dont’s, naar wegen zoeken om nieuwe inzichten te krijgen die je weerbaar en sterker maken. Als je deze reis boekt, hoef je niets in te pakken, je hebt altijd dát bij je wat je nodig hebt op het juiste moment.