Mag ik je mijn hand bieden, je bent al in beweging.

Het verlies en afscheid van een dierbare geeft veel verdriet. Het is té groot en té intens en daarom volkomen logisch dat je je afsluit. Je wilt immers geen deel meer zijn van die ‘wereld’ waarvan jij het idee hebt dat alles volmaakt is. Er komt echt weer een moment dat je toch weer naar buiten wilt treden. Daar is moed en kracht voor nodig.

Welkom, je staat niet alleen en je hoeft het ook niet alleen te doen. Ik help je graag om je moed bijeen te rapen en je eigen nieuwe ik in de ogen te kijken. Daarbij gaan we samen bekijken hoe jij je eigen leven in kan richten. Vervolgens begeleid ik je totdat je weer op eigen kracht vooruit kan.

Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik ervaringsdeskundige ben als het gaat om verlies (het overlijden van één van mijn kinderen). Ik weet uit eigen ervaring hoe het voelt om te rouwen. Maar ook hoe je daar sterker uit kunt komen. Hoe je verlies om kunt zetten in levenslust.

Op basis van mijn eigen levenservaring, in combinatie met mijn studie tot Professioneel Coach* en training Human Profiling**, ben ik in staat je te begeleiden in de stappen die je kunt maken richting lef en leven.

*   Officieel geaccrediteerd door de NOBCO en St!R

** Human Profiling® for Professionals | IC}U