CFR 11 november 2015Respectvol  |  Hard op de inhoud, zacht op de persoon

Als ik de betekenis van ‘coach’ had gekend in mijn kinderjaren, zou mijn antwoord op de vraag: ”wat wil je later worden?” steevast COACH zijn geweest. Al snel had ik door dat ‘grote’ mensen vast zaten in patronen en gewoontes. Ze klaagden over het feit dat ‘er’ niets veranderde. Zij maakten echter geen andere keuzes. “Als iets niet werkt, doe het dan anders?!” dacht ik dan, en daar bleef het bij, wist ik veel!

Nu als volwassene weet ik beter. De jaren brengen grijze haren met zich mee en door levenservaring ook wijsheid. Dit, in combinatie met mijn jarenlange coachervaring en de opleiding tot coach, maakt dat ik dagelijks ervaar dat iedereen zijn eigen unieke reis maakt. Belangrijk is dat jij op jouw reis je eigen pad volgt en vooral je eigen keuzes maakt.

 Als coach begeleid ik professionals in hun werk en in hun functioneren. Ik heb tijdens de coachtrajecten gemerkt dat er veel persoonlijke issues aan de oppervlakte komen. Dit heeft mij ertoe gebracht om mij ook als zelfstandige coach te richten op Personal Life Coaching en daarnaast op rouw in de omgeving van Rotterdam/Capelle aan de IJssel.

Uit ervaring weet ik dat het mogelijk is om het leven ten positieve te veranderen. Hierbij is het vooral van belang je eigen rol te zien. Ik ondersteun je in dit proces met aandacht en respect. Ik help je graag om jouw persoonlijke doelen te stellen en te bereiken. Door jou een spiegel voor te houden, leer je jezelf bekijken, en daarmee zie jij wat het effect van jouw gedrag op anderen is en of kan zijn.

Ik werk graag met mensen die het lef hebben om een bijdrage te leveren aan hun eigen ontwikkeling. Graag daag ik je uit om je zoveel mogelijk (verder) te ontwikkelen en om ‘je beste zelf’ te worden, maar boven alles om te geloven in je eigen kracht! Door middel van doelgericht coachen, op een interactieve wijze, zet ik je aan tot effectief gedrag: bewustwording, persoonlijke groei en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Jij en ik nemen ieder onze eigen verantwoordelijkheid in dit proces.

Ik formuleer scherp en direct en ga geen enkele confrontatie uit de weg en zet jou tot actie aan. Centraal staan eigen keuzes, verantwoordelijkheid, resultaten en doelen. Ik prikkel en daag je uit. Dit doe ik met respect en met gevoel voor humor. Ik ben direct, eerlijk en no-nonsense als het gaat over het geven van feedback/coaching, altijd vanuit de intentie om het beste voor jou te realiseren.

Mijn methodes en stijlen staan niet centraal, jij wel. Altijd!

Ik wil graag leven in een wereld waar liefde en wederzijds respect de norm is.