Gebruik een struikelblok als een opstap, daar heb je meer aan.

Rouwen verbinden we snel aan iemand verliezen. Echter, men rouwt ook bij echtscheiding, ontslag en al die grote dingen die jou in je leven kunnen overkomen. Er zijn veel facetten die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld bij ontslag: dit doet veel met je zelfvertrouwen, met je relatie, met je zelfbeeld, je financiën. Daar komt heel veel bij kijken dus. Hoe krijg je alles weer praktisch en emotioneel op de rit?

Grote (ingrijpende) veranderingen bieden prachtige kansen voor groei. Graag begeleid ik jou in je persoonlijke ontwikkeling. Door naar je te luisteren (juist om datgene wat je niet zegt) kan ik bij je aansluiten.

CFRCoaching beslaat een breed terrein van aspecten waarbij je gecoacht kunt worden. Het kan hierbij gaan over bijvoorbeeld het vaststellen van waar je staat in het leven, jezelf (her)ontdekken, zaken in het juiste perspectief plaatsen, doelen stellen en het zetten van stappen om deze doelen te bereiken. CFRCoaching helpt je te realiseren wat je echt wilt en te graven naar wat je diepste wens is.

Als je door mij gecoacht wil worden dan heb je het recht op 100% van mijn inzet en aandacht, ik verwacht van jou dat jij je ditzelfde recht gunt. Door middel van gesprekken en oefeningen kan ik je helpen om je koers scherp te krijgen en om je eigen keuzes te maken. Dit doe ik door te luisteren en de vragen te stellen die anderen niet stellen. Coachen is persoonlijk en maatwerk, ik ben in staat om in te haken op wat de situatie op dat moment vraagt.

Jou coachen doe ik met mijn oprechte, directe en confronterende aanpak die doorspekt is met veel humor. Door binnen het kader van respect en waardering voor jou als mens jouw zwakke punten uit te vergroten en te spiegelen, ga ik in op zaken die jij wilt vermijden. Op deze manier wordt jouw zelfvertrouwen en bewustzijn vergroot zodat er mogelijkheden ontstaan om je doelen te realiseren.

CFRCoaching staat voor samenwerking op basis van vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Het is enorm belangrijk dat het van beide kanten klikt. Alleen op deze manier kom jij tot het beste resultaat!

Daarnaast maak ik deel uit van een zogenaamde intervisiegroep, waarmee ik regelmatig bijeenkomsten heb met een aantal collega’s. Hierin wordt kritisch naar mijn eigen functioneren gekeken.